Slavni holivudski komičar se "baškari" u komšiluku!

Autor:

I nije sam - društvo mu pravi još slavnija ljepotica...

Slavni holivudski komičar se "baškari" u komšiluku! Foto: YouTube/screenshot/Movie Trailers

U poslednje vreme, holivudske face samo defiluju balkanskim regionom. Džoni Dep je snimao u Srbiji i Crnoj Gori, potom je Silvester Stalone bio počasni gost Bugarske i kasnije sa ćerkama ljetovao u Hrvatskoj, a Semjuel El Džekson, Selma Hajek i Rajan Rejnolds su snimali nastavak akcionog filma "The Hitman's Bodyguard" u Rovinju.

Sada je jedan od najslavnijih holivudskih komičara, Oven Vilson, stigao u Split gdje vrijeme provodi sa Selmom Hajek, pošto zajedno snimaju film pod nazivom "Bliss", prenosi "24sata.hr".

Splićani su bili oduševljeni prizorom Selme i Ovena kako zajedno šetaju ulicama grada, a fanovi su iskoristili priliku da se slikaju sa njima.

"Došli smo u prodavnicu danas u Splitu i vidite na koga smo na naleteli. Na ovog čovjeka! Nevjerovatno", napisao je jedan fan na društvenoj mreži. Oven je potom posjetio i jedan poznati restoran i slikao se sa osobljem.

"Oven je došao na večeru i bio je izuzetno ljubazan. Bio je sa svojom porodicom, jeo je ribu i hteo je da se fotografiše sa svima, nikoga nije odbio. Djeca su uživala i na kraju je pohvalio hranu i osoblje restorana", rekla je jedna djevojka koja radi u restoranu.

Slike glumca sa Splićanima možete pogledati OVDJE.

Snimanje filma "Bliss" bi trebalo da krene sledeće nedjelje na splitskoj Rivi i Prokurativama, kao i na dubrovačkom području. U pitanju je sci-fi drama, gde Vilson glumi "sveže" razvedenog čovjeka čiji se život raspada kada upozna ženu koju glumi Selma. Ona živi na ulicama i ubeđena je da zagađeni i slomljeni svijet oko njih nije stvaran, već da svi oni žive u ružnoj i okrutnoj simulaciji od svijeta, koja se nalazi unutar prelepog i "stvarnog" svijeta u kojem je mir i blaženstvo.

Mračna strana šarmantnog komičara (FOTO, VIDEO)

Sve vijesti