Guetta najuspješniji izvođač UK Dance liste ikada

Autor:

Svjetski muzički superstar David Guetta otvorio je novo poglavlje u karijeri i to titulom najuspješnijeg izvođača u istoriji UK Dance top liste.

Guetta najuspješniji izvođač UK Dance liste ikada Foto: Promo/Sea Dance

Slavni Francuz broji 29 planetarnih hitova koji su plod njegovog trodecenijskog ozbiljnog rada i saradnji sa najvećim imenima u muzičkoj industriji. Upravo je nova numera sa talentovanom Raye 'Stay (Don't Go Away)' zaslužna za njegov posljednji uspjeh.

Pjesma je prošlog mjeseca osvojila UK Dance listu i time donijela Guetti još jednu u nizu nagrada kojima se okitio najveći producent današnjice.

Ipak, tu ne planira da se zaustavi. Tvorac najboljih dance žurki najavio je tri velike saradnje i ljetnja hita, od kojih su dva već ugledala svjetlost dana i upisala milionske preglede. 'Instagram' je kruna EDM/latino saradnje koju, pored Guette potpisuje belgijski hit duo Dimitri Vegas & Like Mike, a svoj pečat su dali i tandem Afro Bros i latino zvijezda Daddy Yankeejem i Natti Natashom.

Izvor: Dimitri Vegas & Like Mike

Sa dugogodišnjim prijateljem Martinom Solveigom prošle sedmice objavio je sofisticiranu, uzvišenu numeru pod nazivom 'Thing For You'.

Izvor: David Guetta

Guetta se definitivno ne odmara preko ljeta, u toku su njegove čuvene žurke na španskom ostrvu Ibica, a 1. septembra stiže i u Crnu Goru da priredi nastup za pamćenje u samoj završnici šestog Sea Dance festivala. 

Ulaznica za nastup košta 17.99 eura, a ako se uzme u obzir da za neke njegove nastupe u Evropi treba izdvojiti i tri puta više novca, ovo je onda nastup koji sigurno ne treba propustiti.

Tagovi:
Sve vijesti