Ovo je plaža na kojoj nastaju najvrelije fotke! (VIDEO)

Plaža Galija jedan je od bisera crnogorskog primorja. Smještena među stijenama svojim posjetiocima stvara osjećaj kao da su u divljini, a usluga i ponuda su po najvišim standardima. Mnogi ovu plažu smatraju idealnom za fotografisanje...

Ovo je plaža na kojoj nastaju najvrelije fotke! (VIDEO) Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

U nizu tekstova o ponudi crnogorskih gradova i plaža koje ste ranije ovog mjeseca imali prilike da vidite na našem portalu, donosimo vam još jedan biser crnogorskog primorja.

U pitanju je plaža Galija koja nudi za svakoga po nešto. U sklopu plaže smješteni su plažni bar i restoran, a na plaži možete da se opustite u tri varijante. Najjeftinija varijanta su dvije ležaljke i suncobran, za šte je potrebno izdvojiti 30 eura, a u cijenu je uračunata i gratis flaša vode.

Sezona se zagrijava, na Kamenovu već "gori"!

Ukoliko je u pitanju više ljudi ili jednostavno želite više prostora baldahini se na ovoj plaži iznajmljuju po cijeni od 65 eura, a uz to dobijete i flašu vode i vina.

Najskuplja varijanta na plaži Galija su baldahini u prvom redu za šta je potrebno izdvojiti 120 eura, a u cijenu je uračunata i flaša MOET-a i flaša vode.

Cijene u restoranu i plažnom baru su u skladu sa cijenama baldahina i ležaljki. Na restoranskom meniu preovladavaju morski plodovi spremljeni po specijalnim recepturama.

Tangi na sutomorskoj plaži "ni za lijek"!

Ono što ide uz pomen ove plaže jesu i "vrele" fotografije kako muškaraca tako i žena. Naš objektiv je uspio da zabilježi nekoliko trenutaka koji jasno govore o tome da su stijene na plaži idealne za poziranje!

UVJERITE SE SAMI:

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Sve vijesti