Obračun ispred diskoteke Win: Uhapšen mladić iz Vrbasa

Autor:

Tivatska policija uhapsila je J.M. (29), mladića iz Vrbasa koji je učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbjeđenja u noćnom klubu „Win“, prenosi Radio Tivat.

2
A- A A+
pucnjava, najnovija Foto: MONDO/Mario Milojević

U tuči sa obezbjeđenjem učestvovao je i Novosađanin S.A. (30) koji je ranjen vatrenim oružjem i sa prostrijelnom ranom glave hospitalizovan u risanskoj bolnici.

Njegovo stanje ja stabilno, kao i pripadnika obezbjeđenja diskoteke B.V. (30) koji je u obračunu u kome je učestvovalo više lica zadobio teže fizičke povrede, prenosi Radio Tivat.

Prema nezvaničnim saznanjima Radio Tivta, obračunu gostiju sa obezbjeđenjem prethodila je svađa djevojaka sa kojima su došli u diskoteku sa drugim djevojkama.

Nakon ovog incidenta, obezbjeđenje „Wina“ je mladiće iz Vrbasa i Novog Sada sa djevojkama izbacilo iz objekta. Oni su prijetili da će se vratiti i obračunati sa njima što su i uradili oko 2 sata ujutro.

Tada su, kako piše Radio Tivat, sa velikim čekićem i šipkama napali pripadnike obezbjeđenja na ulazu objekta i savladali ih, ušli u noćni klub i počeli da lome inventar. U tuči na ulazu jedan od gostiju je čekićem udario u glavu pripadnika obezbjeđenja B.V., a tokom nastavka obračuna u samom objektu došlo je do upotrebe vatrenog oružja i ranjen je Novosađanin S.A.

Istragu o njegovom ranjavanju vodi Više državno tužilaštvo, dok Osnovno državno tužilaštvo istražuje uzroke i posljedice fizičkog obračuna gostiju i ozbezbjeđenja „Wina“.

Nezvanično, mladići iz Vrbasa i Novog Sada koji su učestvovali u okršaju ne vode se u krivičnoj evidenciji.

Pripadnici tivatske policije od sinoć kontrolišu sve putne pravce u gradu na osnovu indikacija da je u tuči učestvovalo još lica.

Tagovi:
Sve vijesti