Nikad bogatija ponuda na Žabljaku, evo i cijena! VIDEO

Žabljak ima štošta da ponudi turistima u toku ljetnjih mjeseci. Bilo da tražite relaksaciju ili nezaboravnu avanturu u brojnim agencijama će se sigurno naći program za vas, a ovo su cijene smještaja, hrane pa i ponuda za turiste.

Nikad bogatija ponuda na Žabljaku, evo i cijena! VIDEO Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Jedan od najljepših planinskih gradova u Crnoj Gori zaista je živ u toku ljetnjih mjeseci. Smještaj možete naći u hotelima, hostelima ili u privatnim smještajima, a cijene variraju u zavisnosti od toga koji mjesec planirate posjetu i kakav smještaj želite.

Ukoliko ne želite da kuvate domaće specijalitete i uobičajeni meni možete naći u restoranima smještenim u gradu ali i van njega. Cijene su pristupačne, a ambijenti uglavnom prilagođeni lokaciji.

Mi smo snimili neka najpopularnija mjesta u gradu i provjerili kakve su cijene hrane i pića.

Ukoliko želite da vaš boravak na Žabljaku zaokružite nekom posebnom avanturom, u agencijama možete naći ponude za rafting čije se cijene kreću od oko 45 eura, kanjoning 110 eura, džip ture od oko 100 eura pa na više, u zavisnosti od broja ljudi, ili jahanje konja koje košta od oko 16 eura po osobi.

Takođe, na Žabljaku možete uživati i u vožnji iznajmljenog Quada. Postoje dvije ture, kraća i duža. Ukoliko Quad vozi jedna osoba, onda je cijena za kraću turu 50 eura, a ukoliko dvije osobe voze jedan Quad, potrebno je izdvojiti 60 eura. Duža tura za jednu osobu na Quadu košta 140 eura, a za dvije na jednom Quadu 160 eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Sve vijesti