Manekenka izdala drugu knjigu - "Strast"!

Autor:

Ivana Stanković najavljuje drugi deo autobiografije!

Manekenka izdala drugu knjigu - "Strast"! Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ivana Stanković

Manekenka i TV lice Ivana Stanković (46) objavljuje drugu knjigu, pod nazivom "Strast".

U nastavku bestselera "Bez daha", Ivana Stanković, srpski top-model devedesetih godina, koja je u bogatoj karijeri bila devojka sa naslovnice magazina "Vog" i zaštitno lice brenda Armani, otvoreno piše o svojim iskustvima u modelingu. Manekenka koja je šetala svetskim pistama rame uz rame sa Sindi Kroford, Klaudijom Šifer, Naomi Kembel, lice koje je krasilo bilborde širom sveta u Londonu, Milanu, Tokiju i Njujorku, donosi vam autentične priče koje vam niko drugi neće ispričati.

Ivana Stanković otvoreno govori o svojoj karijeri i ceni uspeha. Njeno svedočanstvo i saveti iz prve ruke pomoći će budućim manekenkama i manekenima, ali će i zagolicati maštu čitalaca koji žele da znaju kakav je zaista život bogatih i slavnih.

Prvi deo Ivanine biografije objavljen je pre osam godina. Ali ona je sigurna da će joj čitaoci oprostiti čekanje na nastavak kad budu pročitali "Strast".

"Uz ovu knjigu biće u prilici da zavire iza kulisa ’glamuroznog i savršenog’ sveta svetskog ali i našeg modelinga. Čitajući moje priče, proći će sa mnom kroz sve neverovatne situacije koje sam proživljavala. Smejaće se do suza kad budu čitali priče ’E, pa nećemo tako ragazzi’ i ’Svetski projekat’, iznenadiće ih poglavlja ’Majka i ćerka sa periferije’, ’Tama u gradu svetlosti’ i ’Kad pre?’, podsetiće se ogromnog uspeha serijala ’Prvi srpski top-model by Ivana Stanković’ u priči "I Tito, i Brena, i Čola’ i pustiće suzu kad budu čitali meni najvažniju priču ’Ptičica’. Sigurna sam da će posle čitanja tristotinak stranica reći da je knjiga bila vredna čekanja", rekla nam je Ivana.

Knjigu "Strast" možete pronaći od četvrtka 13. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima tih kuća.

Pogledajte MONDO TV sa još jednom srpskom manekenkom koja je uspela u svetu!

Izvor: MONDO

Sve vijesti