Dnevni horoskop za 24. 5. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 24. 5. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Usredsredite se na poslove koje treba da odradite kod kuće. Posvetite se porodici i pokušajte da se otvorite i da popričate o svojim problemima. Pomalo ste napeti.

Bik

Fokusirajte se na druženje sa prijateljima. Moguće je neko kraće putovanje. Nemojte sve da shvatate previše lično. Ne obraćajte pažnju na tuđe priče. 

Blizanci

Moguć je priliv novca. Nemojte sve da trošite na neke stvari koje Vam nisu potrebne. Komunikativni ste. Prijaće Vam neko putovanje, pa ako imate vremena idite makar na neku bližu lokaciju.

Rak

Previše ste osjetljivi. Pokušajte da se ne raspravljate sa bliskim osobama. Moguć je priliv novca i bićete prilično zadovoljni finansijama.

Lav

Danas je dobar dan za novi početak. Osjetljivi ste na kritiku. Potrudite se da poboljšate saradnju sa drugima. 

Djevica

Družite se više, to je rasterećujuće za Vas. Nova ponuda za posao može da iskrsne. Ubrzajte se na poslu, nemojte sve da odlažete za neki drugi dan.

Vaga

Napeti ste zbog posla. Ne nervirajte se oko drugih ljudi, nego se usmerite na svoje obaveze. Provedite više vremena sa porodicom i prijateljima, ta atmosfera Vam više odgovara.

Škorpija

Bavite se sportom, imate višak energije. Moguće je neko usavršavanje, pa ako imate priliku, sada je vrijeme za te stvari. Fokusirajte se na planiranje obaveza.

Strelac

Ne pretjerujte u trošenju novca. Potrudite se da se posvetite štednji, iako Vam to pada teško. Budite pozitivniji.

Jarac

Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći. Potrudite se da budete fini prema svima, iako Vam se ne dopadaju svi sa kojima morate da komunicirate. Zadržite nešto za sebe, ne moraju svi da znaju Vaše probleme. 

Vodolija

Ne možete da se oslonite na druge ljude da će da Vam izađu u susret i učine uslugu. Ne očekujte ništa od drugih. Trebalo bi da se okrenete radu i da budete detaljni. 

Ribe

Organizujte se bolje na poslu. Ne nervirajte se, ako Vam nešto ne ide kako ste zamislili. Iskoristite popodne da se posvetite sebi.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti