Bojana Ristivojević napušta Happy televiziju?

Autor:

Poznata voditeljka navodno više neće raditi na televiziji koja ju je proslavila.

0
A- A A+

Bojana Ristivojević navodno više neće biti zaštitno lice televizije "Happy" zbog niza nesuglasica koje su se pojavile između nje i doskorašnjih poslodavaca, prenosi "Kurir".

Harizmatična voditeljka stekla je ogromnu popularnost vodeći rijaliti Parovi, ali i druge emisije poput "Dobro jutro, Srbijo", "Poželi pjesmu", "Provodadžije" i "Prelo". Upravo zbog ove posljednje je, kako tvrdi "Kurir", i nastao problem. Ristivojevićeva je navodno od čelnika "Happy" televizije zatražila da je oslobode vođenja noćnih programa u sklopu rijalitija Parovi i da ostane voditeljka vikend emisije "Prelo", zbog preopterećenosti obavezama. Njeni poslodavci su, iz njima poznatih razloga, potpuno drugačije odlučili.

"Bojana se zaista odlično snašla kao voditeljka 'Prela', i to je zaključak kako gledalaca tako i čelnika televizije. S obzirom na to da godinama vodi rijaliti program uglavnom u noćnim satima, u posljednje vrijeme je došlo do zasićenja i zato je svojim pretpostavljenima rekla da više ne želi to da radi. Poslije nekoliko dana od prvog sastanka na kojem je Ristivojevićeva iznijela svoj problem, stigao je odgovor čelnika srećne televizije koji je glasio: Bojana više neće voditi 'Prelo', ostaje voditeljka Parova", rekao je izvor za ovaj list.

Kažu da je savršena, ali ona hoće kod hirurga!

Poslije ovakve odluke, voditeljka je prelomila da više ne bude dio "Happy" televizije. Ona će odraditi još nekoliko emisija u sklopu rijalitija, nakon čega će otpočeti pregovore za novo radno mjesto.

"Nije ovo prvi put da Bojana razmišlja o odlasku. I prije godinu dana je bila na korak da donese odluku da napusti 'Happy', ali su je glavni urednici ubijedili da ostane. Ovaj put je odluka definitivna. Već se po gradu priče o njenom odlasku i počele su da pristižu ponude od drugih, konkurentskih televizija, o čemu Bojana još nije razmišljala. Ali svakako joj je u planu da ostane i dalje u voditeljskom poslu", zaključio je sagovornik.

Voditeljka tvrdi: Postoje ljudi kojima nisam lepa

Pogledajte MONDO TV intervju sa Bojanom!

Izvor: MONDO

Sve vijesti