Čitulja za Mirjanu Marković: "Očajni Marija i Marko"

Autor:

U dnevnom listu "Pobjeda" objavljena čitulja preko cijele strane koju su za Mirjanu Marković, navodno objavli njeni kćerka i sin - Marija i Marko Milošević.

1
A- A A+

U beogradskim dnevnim listovima "Politika" i "Večernje novosti" koji imaju određene djelove posvećene umrlima danas nema posveta preminuloj Mirjani Marković, supruzi Slobodana Miloševića, čija je uloga u mračnim 90-im godinama ove zemlje i te kako bila velika.

Za razliku od beogradskih listova, u podgoričkoj "Pobjedi" pojavila se čitulja koju su, navodno, objavili kćerka i sin Mirjane Marković - Marija i Marko Milošević.

U toj čitulji piše: "Naša mama Mira Marković umrla je u izbjeglištvu u Moskvi u 77. godini 14. aprila. Očajni Marko i Marija Milošević".

Čitulja Foto: Pobjeda/www.mondo.me/Mondo

Mirjana Marković umrla je u Moskvi od upale pluća, gdje je živjela od 2003. godine i gdje je 2010. godine dobila azil, pošto je bila u bjekstvu od pravosudnih organa Srbije, koji su za njom raspisali potjernicu u okviru istrage za zloupotrebe sa dodjelom državnih stanova 2000. godine.

Porodice novinara Slavka Ćuruvije i nekadašnjeg politilčkog funkcionera bivše Jugoslavije Ivana Stambolića tvrde da je bračni par Milošević stajao iza njihovih ubistava i da je zapravo Mirjana Marković bila glavni inspirator njihovih ubistava.

Sve vijesti