Evo ko su izvođači jubilarnog desetog Bedem festa

Autor:

“U susret desetom jubilarnom izdanju Bedem festa, zadovoljstvo je započeti sa objavom izvođača, jer su upravo oni ti koji po kojima smo uvijek bili jedinstveni i drugačiji, između ostalih stvari”, navode iz organizacije ovog festivala.

Evo ko su izvođači jubilarnog desetog Bedem festa Foto: Bedem fest


“Čast i privilegiju da otvori fascinantnu listu izvođača prepustili smo upravo njoj, nepravedno zaboravljenoj i zapostavljenoj Madam Piano”, ističe Petar Šundić.

“Riječ je o izuzetnoj divi prepoznatljivog glasa koji izaziva divljenje i poštovanje, svojevrsnu mističnost i duhovnost”, nastavlja on. Prema njenim riječima “evo, razbijam flašu šampanjca o tvoj brod, nek zaplovi sa srećom”. “Biće to prava radost uživati u njenim notama i iznenađenjima koja nam priprema za Bedem fest”, ističu iz organizacije.

Bedem fest, izvođači, Svemirko, Madam Piano Foto: Bedem fest


“Šta reći za sljedeće ime? Lik koji je napunio Dragstor i Tvornicu, neko ko izaziva veliko poštovanje sve većeg broja poštovalaca, zagovornik filozofije “manje je više”.

Autentičan u svojoj formi izražaja, neko ko će nas sigurno povesti u svijet magije u ambijentu Starog Grada Bedema i drevnih zidina”. “To je Svemirko. Muzička galaksija i beskonačnost”, ističe Petar.
“Pozivamo Vas da se upustite sa nama u avanturu zvanu Bedem fest. Biće to jedno nezaboravno putovanje za sve nas. Srećno", završava Šundić.


Deseti Bedem fest održaće se od 2-4 avgusta.

Sve vijesti