Stopirao snimanje filma "Top Gun"!

Autor:

Razlog? Želi da nauči da upravlja borbenim avionom!

Tom Kruz odlučio da pauzira snimanje nastavka filma "Top Gun", kako bi se posvetio učenju nekoliko meseci, jer želi što bolje da odigra ulogu pilota.

"Odlučio je da nauči da upravlja borbenim avionom. Ne želi da to umesto njega radi kaskader", kaže reditelj filma Džozef Kosinski.

Top Gun: Gledaćete!

Novi "Top Gun" će se bazirati na istraživanju uloge Pita Maverika u modernoj vojsci, a reditelj je nedavno objasnio na koji način će nastavak biti u vezi sa prvim delom od pre više od 30 godina.

"Mornarica je mnogo drugačija sada nego što je to bila 1986. godine. U tom trenutku u prošlosti, nije bilo nikakvog rata prethodnih 15 ili 20 godina. Sada, u godini u kojoj smo, mornarica je u ratu već 20 godina. Drugačiji je svet sada, pa ne možemo napraviti rimejk prvog filma, već ga moramo adaptirati".

"Top Gun: Maverick" bi trebalo da bude u bioskopima već 12. jula 2019. godine.

Izvor: MONDO


Poznato je da Tom Kruz ne voli da angažuje kaskadera, pa čak i ako se snimaju scene opasne po život. Tako je početkom godine, tokom snimanja filma "Nemoguća misija", "pogrešno doskočio", kada je "leteo" sa jedne zgrade na drugu i polomio nogu.

"Slomio sam nogu, nastavi da snimaš!"

Tagovi:
Sve vijesti