Feđa iz Beogradskog sindikata: Stigla Haška pravda!

Autor:

YouTube ipak nije potpuno skinuo sa svog servisa pesmu domaćeg rep sastava, ali...

0
A- A A+

"Dogodine u Prizrenu", novi singl rep grupe Beogradski sindikat mogao bi biti uklonjen s YouTube kanala, iako je za dva dana imao više od 430.000 pregleda, obavestio je juče javnost Feđa Dimović.

Međutim, danas im je stigla poruka od ovog video servisa, gde su im rekli da video neće biti uklonjen, ali će zato biti "ograničen". 

"Stigla Haška pravda! Poštovana gospodo iz Beogradskog sindikata, iako smo utvrdili da niste povredili ni jedno pravilo Jutjuba (YouTube), ipak smo odlučili da vas cenzurišemo, tako što ćemo ograničiti pristup spotu i da vas izbacimo sa trendinga. Ova odluka nema pravo žalbe", preveo je i interpretirao Feđa poruku koju su primili i dodao:

"Žalba bi glasila: Ko jebe i vas i vaš trending. Istina se ne može meriti i ocenjivati. Istina je samo jedna! DOGODINE U PRIZRENU!"

YouTube uklanja spot "Dogodine u Prizrenu"!?

Spot za pesmu "Dogodine u Prizrenu" sastavljen je od dokumentarnih snimaka bombardovanja 1999. godine i skrnavljenja pravoslavnih verskih objekata na Kosovu i Metohiji.

Tekst pesme govori o nadi da se zločini nad svim nevinim žrtvama na KiM ne ponove, a urađena je je u saradnji sa etno grupom Trag čiji napevi se čuju u refrenu pesme.

Poslušajte pesmu OVDE.

Albanske pevačice slave nezavisnost Kosova (FOTO)

Podsetite se MONDO TV priloga sa Feđom:

Izvor: MONDO

Sve vijesti