Football Manager 2019 i za mobilne, nije bespatan!

SEGA je potvrdila da će FM19 imati i mobilnu verziju. Igra će biti dostupna od novembra.

Football Manager 2019 i za mobilne, nije bespatan! Foto: Promo / SEGA

NAPOMENA: Igra ni u jednom izdanju neće biti besplatna, iako je u SEGA izvještaju prvobitno naglašeno da će biti tako! Ispravili smo vijest u skladu sa novim informacijama, koje su objavili inostrani sajtovi, PhoneArena, između ostalih.

Izvinjavamo se svima na eventualnoj neprijatnosti zbog ove nenamjerne greške!

____________________________ ORIGINALNA VIjEST ____________________________

Zvanično je potvrđeno da će od 2. novembra, osim PC i konzola, Football Manager 2019 biti dostupan i za mobilne uređaje. SEGA je navela da će Football Manager 2019 Mobile i Football Manager 2019 Touch donijeti značajna poboljšanja, prvenstveno što se gejmplej komponente tiče, među njima i VAR i tehnologiju gol-linije, kao i zvaničnu Bundesliga podršku.

Komponenta treninga je potpuno promijenjena i omogućava više kontrole za igrače, kao i ozbiljniju pripremu treninga, kako za maksimalno iskorišćenje starijih igrača, tako i za napredan trening novajlija.

Razvojni studio, Sports Interactive, objavio je i da je dodat poseban i unaprijeđen tutorijal odnosno data je mogućnost novim igračima da savladaju početne korake i steknu neophodno iskustvo, uz trikove i opise, za buduće mečeve FM19.

Igra će još i u mobilnoj verziji uključivati komentare tokom transfera, kao i nove menadžerske mogućnosti, koje će biti najavljene kasnije, bogatije korisničko okruženje i bolje informacije prije samog meča.

Obje igre koje smo pomenuli na početku NEĆE BITI besplatno dostupne i za mobilne telefone od 2. novembra, ali će sadržati mogućnost kupovine kroz UI igre.

Sve vijesti