U Kraljevom parku srednjoškolca pretukli vršnjaci!

Autor:

U Kraljevom parku u Podgorici juče pretučen osamnaestogodišnji P.P., učenik četvrtog razreda Srednje mašinske škole “Ivan Uskoković”.

0
A- A A+
Kraljev park, vandalizam Foto: Mondo/Nikoleta Vukčević

  Iz još nepoznatih razloga, došlo je prvo do verbalnog a zatim i do firzičkog obračuna između mladića i grupe vršnjaka iz njegove škole, pišu Dnevne novine.

List navodi da je nekoliko njih u parku nasrnulo na P.P., tukli su ga nogama i rukama nanosivši mu povrede koje na svu sreću nisu bile teže.

 Mladić je hitno prebačen u Urgentni centar gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je pušten na kućno liječenje. Njegovi roditelji, nakon što su saznali za ovaj događaj, otišli su u Centar bezbjednosti Podgorica kako bi prijavili vršnjačko nasilje.

Dnevne novine pišu da se pretučeni mladić, nakon što mu je u Urgentnom centru pružena pomoć, pridružio roditeljima kako bi protiv vršnjaka iz škole podnio prijavu i ispričao šta se tačno dogodilo.

Izjave su uzete i od mladića koji su pretukli P.P., a neki od njih u CB su došli u pratnji roditelja jer još nisu punoljetni, navodi podgorički dnevnik.

Sve vijesti