Grujiću novi ugovor u Liverpulu, pa Berlin?

Autor:

Vezni igrač Liverpula biće pozamljen berlinskoj Herti, prenio je ESPN pozivajući se na izvor sa "Enfida", koji je potvrdio da će reprezentativac Srbije najprije potpisati novi ugovor sa "redsima" do 2023.

0
A- A A+

Saga se bliži kraju!

Kako javlja"ESPN", srpski fudbaler  Marko Grujić će potpisati novi ugovor sa klubom sa "Enfilda", pre nego bude prosleđen na pozajmicu u nemačku Bundes ligu. 

Preciznije, berlinsku Hertu.

Dvadesetdvogodišnji srpski fudbaler odbio je da bude pozajmljen Kardifu i Midlsbrou, a Herta je u trci za njegove usluge pobedila moskovski CSKA, koji je takođe bio veoma zaniteresovan da ga dovede na pozajmicu.


Italijanski Torino je otišao i korak dalje, pa je uz pozajmicu zatražio da otkupi Grujića na kraju sezone u Seriji A po cijeni od 10 miliona evra, ali je to odbio Liverpul.

U liverpulskom klubu i dalje vjeruju da Grujić može da izraste u standardnog prvotimca u budućnosti i zato su odflučili da ga pošalju na kaljenje u Hertu, gdje će imati pristojnu minutažu da se dokaže.

Grujić je zabilježio 14 nastupa u dresu Liverpula otkako je u januaru 2016. godine stigao iz Crvene zvezde za 7 miliona evra. Proteklu sezonu proveo je u velškom Kardifu i pomogao ekipi Nila Vornoka da izbori povratak u Premijer ligu.

Sve vijesti