Kaća se vraća kući!

Autor:

Katarina Bulatović je blizu novog - trećeg - mandata u dresu Ženskog rukometnog kluba Budućnost, pošto je navodno sve dogovoreno

1
A- A A+
Katarina Bulatović Foto: MN Press

  Nakon godinu dana provedenih u Rostovu na Donu, opet je došlo vrijeme za povratak u dres u kome se najljepše osjeća. Katarina Bulatović će po treći put zadužiti opremu Budućnosti, nakon što je za “plave” igrala od 2008. do 2012. i od 2014. do 2017.

Navodno, tridesettrogodišnja ljevoruka bombarderka i jedan od najtrofejnijih klubova Crne Gore su dogovorili sve uslove oko transfera!

A nikakvih prepreka nema, pošto naša reprezentativka nije produžila ugovor sa Rostovom, najboljim ruskim klubom koji će sljedeće sezone napasti tron u Ligi šampiona što je potvrdio dovođenjem za trenera Ambroša Martina sa kojim je Kaća sarađivala u Đeru. I naravno, sa kojim je osvojila LŠ.

Visoka Kragujevčanka će biti veliko pojačanje za tim Dragana Adžića, kako na mjestu desnog beka koje je najproblematičnije odlaskom Đurđine Malović u Ferencvaroš, tako i za samu svlačionicu kako bi savjetima pomogla mladom timu iz Podgorice.

Dakle, Kaća se vraća na mjesto uspjeha, pošto je sa ŽRK Budućnost osvojila Kup Kupova 2010, te istorijsku Ligu šampiona 2012. i 2015. godine.

Tagovi:
Sve vijesti