Bjegunci iz Crne Gore uhapšeni na Kosovu

Autor:

Podgoričanin M.M. (38) uhapšen je na Kosovu zbog sumnje učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića.

0
A- A A+

hapšenje policija uhapšen lisice akcija mup Foto: MONDO, Mario MilojevićKako je saopšteno iz policije, na Kosovu je lišen slobode i Đ.P. (31) iz Nikšića, koji je bio u društvu M.M., a koji je pobjegao 3. jula 2018. godine iz medicinske ustanove gdje je izdržavao kaznu zatvora zbog krivičnog djela otmica u sticaju sa krivičnim djelom iznuda u pokušaju, izvršenog 15. septembra 2015. godine u Kotoru.

Zatvorski osuđenik pobjegao sa psihijatrije

M.M. se od strane crnogorske policije, osim osnovane sumnje da je počinio ovo kriivčno djelo, potražuje zbog indicija koje ukazuju na sumnju da je učestvovao u više likvidacija počinjenih na teritoriji Crne Gore koje su posljedica sukoba organizovanih kriminalnih grupa.

"Uspješnom i efikasnom saradnjom službenika Uprave policije i policije Kosova danas je na teritoriji Kosova realizovana zajednička akcija i lišen je slobode M.M. za kojim je bila raspisana potjernica od strane NCB Interpol Podgorica zbog krivičnog djela teško ubistvo počinjenog na štetu R.Đ. Takođe u ovoj akciji slobode je lišen i Đ.P. koji se nalazio u bjekstvu a koji je prilikom hapšenja posjedovao llične isprave na ime drugog lica. Prilikom hapšenja M.M. je bio naoružan, dok je daljim pretresom ovih lica pronađeno oružje i opojne droge", saopšteno je iz Uprave policije.

Milošević pisao Danu: Namještaju mi ubistvo

Sve vijesti