RAZNIJET DŽIP u Beogradu,vozač mrtav! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Eksplozija je danas oko 13 sati raznijela automobil marke "tojota" na uglu Ustaničke i Južnog bulevara. Vozač nije davao znake života kada je stigla Hitna pomoć. Nastradao S.M. koji se dovodi u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića.

0
A- A A+


Reporter Bete s lica mjesta je javio da se u kabini vidi nepokretno ljudsko tijelo, a u Hitnoj pomoći je rečeno Tanjugu da je u Urgentni centar prevezena osoba iz automobila, koja nije davala znake života.

Kasnije je saopšteno da je vozač preminuo.

Na licu mjesta su osim ekipe Hitne pomoći i vatrogasci. Prisutno je i desetine policajaca koji su blokirali ulicu.

Gosti lokala koji se nalazi u blizini su naveli da se u trenutku eksplozije sve zatreslo.

Automobil je, prema izjavama očevidaca, eksplodirao u pokretu, a prema prvim informacijama podmetnuta je bomba. Očevici su izjavili i da su čuli jezivo zapomaganje žrtve.

Izvor: MONDO

Beogradski tabloidi navode da je nastradao S.M. (44) koji se dovodi u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića.

Pominje se i da je on bivši pripadnik Specijalnih antiterorističkih jedinica (SAJ) MUP-a, kao i da je hapšen u Beogradu, u novembru 2015. u slučaju praćenja premijera Aleksandra Vučića.

Naime, tada je utvrđeno da je ukupno osam puta tokom 24 sata zatečen u svom "audiju A8" u blizini adrese na kojoj stanuje premijer, a koju je obilazio i nadgledao.

Crnogorski mediji prenose da je stradali navodno jedan od istaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana, te da je od 2010. godine bio zaposlen u jednoj podgoričkoj agenciji za lično obezbjeđenje.

Sve vijesti