"Hoću da Luka ima normalno detinjstvo"

Autor:

Bivša teniserka koja se porodila pre nekoliko dana, već zna šta ne želi da njeno dete postane kad poraste.

0
A- A A+

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, koji su dobili su sina Luku pre nedelju dana, trenutno su zauzeti poslovima oko bebe i razvrstavanjem brojnih poklona koji neprestanu stižu u njihov pentahaus u Čikagu.

OVAKO IZGLEDA ANA NAKON POROĐAJA

"Glorija" piše da je bivša teniserka zaplakala kada je ugledala prvi put svoga sina i da je dan nakon porođaja izjavila da već ima planove za svog naslednika.

"Ne bih volela da bude teniser kada poraste, jer život tenisera je težak i ne dozvoljava vam da imate normalno detinjstvo. Karijera je naporna i teška. Kad sam počinjala profesionalno da se bavim sportom, majka je stalno putovala s mnom, a otac ostajao uz brata i porodica je zbog toga bila razdvojena. Trudiću se da kao roditelj što više budem poput moje majke i oca", rekla je novopečena mama.

Mali Luka već ima svoje slike na društvenim mrežama. Na jednoj, koju je Ana okačila vidi se ručica koja čvrsto drži mamin kažiprst, a na drugoj koju je okačio slavni fudbaler vidimo njegovu šaku sa burmom, Aninu šaku sa vereničkim prstenom i stopala male bebe.

Welcome to the world our little boy! We are so happy.❤️ @anaivanovic

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Tagovi:
Sve vijesti