Od bespomoćne sluškinje do gangsterke!

Autor:

Nema šta ona ne može...

Elizabet Mos je trenutno jedna od najtraženijih glumica u Holivudu zahvaljujući svom impresivnom radu do sada i kolekcijom nagrada koje je usput pokupila.

Nakon osvojenog Zlatnog globusa zbog uloge u seriji "Sluškinjina priča", Mos se sada priključuje projektu za seriju pod nazivom "The Kitchen" ("Kuhinja") u društvu koleginica Melise Mekarti i Tifani Hadiš.

Radnja se odvija u ozloglašenom delu Njujorka (poznat po Derdevilu) - Đavoljoj Kuhinji, sedamdesetih godina prošlog veka i prati živote žena irskih gangstera koje preuzimaju biznis kada FBI uhapsi njihove muževe.

"New line" produkcija je otkupila prava na ovaj istoimeni strip, a nakon dugog razmišljanja i kastinga, Mos je na kraju pobedila i obezbedila sebi ulogu i u ovom žanru.

Mekarti će glumiti brižnu majku koja okuplja žene da preuzmu "poslovne interese", Hadiš će tumačiti lik žene spremne da ubije sve što joj se nađe na putu, dok će Elizabet u početku biti uplašena žena nasilnog muža koja se kasnije zaljubljuje u nasilje novootkrivenog životnog puta.

Mi jedva čekamo, a vi?

Sve vijesti