Zezaš, "Dosonov svet"?! (VIDEO)

Autor:

Muzičar koji je pre nekoliko godina napustio "šoubiznis" kako bi se posvetio režiji, otkriva da se vraća na scenu i da sprema mjuzikl koji su donekle inspirisali junaci iz serije

0
A- A A+

"Dosonov svet"!

Majk Skiner, muzičar iz Birmingema kojeg sigurno znate pod imenom The Streets, vraća se na muzičku scenu nakon višegodišnje pauze.

Dok ne krene na turneju sledećeg meseca, vredno radi na mjuziklu koji je, donekle, inspirisao "Dosonov svet", tinejdžerska serija koja se emitovala od 1998. do 2003, i koja proslavila je četvoro glavnih glumaca - Džejmsa van der Bika, Mišel Vilijams, Kejti Holms i Džošuu Džeksona.  

"To je priča o mladima koji upadaju u nevolju u jednom noćnom klubu", rekao je Majk Skiner u intervjuu za "Mr Porter". "Nija važna priča koliko dijalozi, želim da budu pametni - kao kada se posvađate s nekim, onda krenete kući i razmišljate o tome i odjednom se setite:'E, to je trebalo da kažem'. Svi su pametni, kao oni tinejdžeri iz 'Dosonovog sveta", rekao je muzičar.

Mjuzikl i muzika nisu sve - Majk Skiner planira i snimanje filma o bendu The Streets.

"Napustio sam The Streets da bih se posvetio filmu, a sada se vraćam muzici da bih snimio film", rekao je on i dodao da sve ovo radi iz ljubavi. "Para mi ne nedostaje, zato i ne nastupam na velikim festivalima. Ne možete da verujete kakve smo ponude dobijali da se pojavimo negde, ali ne - moram da radim ono u šta verujem".

Do mjuzikla - podsećanje na "Dosonov svet":

Izvor: YouTube/xXTwinFlamesXx

Sve vijesti