Milačić predao potpise,u kampanju kreće iz Kuča!

Autor:

Kandidat Prave Crne Gore na predstojećim predsjedničkim izborima Marko Milačić danas je predao potpise Državnoj izbornoj komisiji.

Milačić predao potpise,u kampanju kreće iz Kuča!  Foto: PROMO/Prava Crna Gora

On je nakon predaje potpisa rekao da je Prava Crna Gora čekala opoziciju da se dogovori ali da više nema vremena.

Kratka kampanja odogovara samo DPS-u i nikome drugome jer, nažalost, imaju sve poluge vlasti u svojim rukama“, izjavio je Milačić.

On je rekao da je zajednički kandidat opozicije sada manje izvjestan nego prije mjesec dana, kao i da nema namjeru da odustane od predsjedničke kandidature.

Na predstojećim predsjedničkim izborima glavni politički protivnik biće nam režim, iako nećemo ćutati ni na neozbiljnosti, neodgovornosti i licemjernosti opozicije, kojoj želim sreću u pregovorima oko zajedničkog kandidata, pregovorima koji su očigledno prerasli u partijske kampanje, a ne u ono što bi morali biti svedruštveni imperativ“, rekao je Milačić.

Lider Prave Crne Gore dodao je da se vlast i njen kandidat neće pobijediti sami.

Mi moramo hrabro i odlučno da stanemo iza svojih stavova. Da pokažemo šta želimo u Crnoj Gori bez kalkulanstva i bez jeftinih političkih trikova“, istakao je Milačić.

On je naglasio da je došlo vrijeme za nova lica na političkoj sceni.

Dosta nam je čekanja i istrošenih recikliranih političara. Ovom kandidaturom nudimo nova lica, nove ideje; nov pristup politici- otvoren sa ispruženom rukom, a s druge strane nudimo politiku koja nije bezlična“, zaključio je Milačić.

"Kampanju počinjemo u subotu u 13 časova, iz mojih Kuča, sa Ubala, odakle ćemo poručiti da moramo da se vratimo korjenima, ali na civilizovan, pristojan i prema svima otvoren način", rekao je Milačić.

Sve vijesti