Milačić predao potpise,u kampanju kreće iz Kuča!

Autor:

Kandidat Prave Crne Gore na predstojećim predsjedničkim izborima Marko Milačić danas je predao potpise Državnoj izbornoj komisiji.

On je nakon predaje potpisa rekao da je Prava Crna Gora čekala opoziciju da se dogovori ali da više nema vremena.

Kratka kampanja odogovara samo DPS-u i nikome drugome jer, nažalost, imaju sve poluge vlasti u svojim rukama“, izjavio je Milačić.

On je rekao da je zajednički kandidat opozicije sada manje izvjestan nego prije mjesec dana, kao i da nema namjeru da odustane od predsjedničke kandidature.

Na predstojećim predsjedničkim izborima glavni politički protivnik biće nam režim, iako nećemo ćutati ni na neozbiljnosti, neodgovornosti i licemjernosti opozicije, kojoj želim sreću u pregovorima oko zajedničkog kandidata, pregovorima koji su očigledno prerasli u partijske kampanje, a ne u ono što bi morali biti svedruštveni imperativ“, rekao je Milačić.

Lider Prave Crne Gore dodao je da se vlast i njen kandidat neće pobijediti sami.

Mi moramo hrabro i odlučno da stanemo iza svojih stavova. Da pokažemo šta želimo u Crnoj Gori bez kalkulanstva i bez jeftinih političkih trikova“, istakao je Milačić.

On je naglasio da je došlo vrijeme za nova lica na političkoj sceni.

Dosta nam je čekanja i istrošenih recikliranih političara. Ovom kandidaturom nudimo nova lica, nove ideje; nov pristup politici- otvoren sa ispruženom rukom, a s druge strane nudimo politiku koja nije bezlična“, zaključio je Milačić.

"Kampanju počinjemo u subotu u 13 časova, iz mojih Kuča, sa Ubala, odakle ćemo poručiti da moramo da se vratimo korjenima, ali na civilizovan, pristojan i prema svima otvoren način", rekao je Milačić.

Sve vijesti