Nećete moći da prestanete da gledate (FOTO)

Autor:

Hajdi Klum izgleda nikad bolje!

1
A- A A+

Supermodel Hajdi Klum nekako je uspjela da stigne na dva događaja održana iste večeri i odmah da vam kažemo - ne možemo da odlučimo gdje je bila ljepša!

Prvo se pojavila u metalik sivoj haljini na dodjeli Image Makers nagrada, što je događaj koji se organizuje u čast frizera, šminkera i modnih dizajnera, zaslužnih za izgled poznatih ličnosti.

Riječ je o modelu austalijanskog modnog dizajnera Aleksa Perija, čije su toalete nosile mnoge dame na prošlonedjeljnoj dodjeli Zlatnih globusa.

Da se vratimo na Hajdi. Ona je pametno obukla haljinu sa koje je nemoguće skinuti pogled, ali je takođe pametno odlučila da joj frizura bude jednostavna, lak u boji kože i da manje-više ništa drugo na njoj ne bude upadljivo, osim toalete i istaknutih očiju.

Odmah zatim se ova ljepotica pojavila na dodjeli Critic’s Choice nagrada, u haljini koja bi rijetko kome stajala tako kao njoj.

Hajdi Klum ima nešto važno da vam kaže

Dubok šlic i dekolte u istoj kombinaciji su u većini slučajeva modna propast, ali Hajdi nekako to umije da nosi, a da ne izgleda jeftino.

Pogledajte fotografije i pišite nam u kojoj haljini vam se više dopada.

Tagovi:
Sve vijesti