OVO NIJE SRCEPARAJUĆA ČESTITKA!

Autor:

Svim čitaocima MONDA želimo mnogo radosti, uspjeha i nadasve dobrog zdravlja u novoj godini!

OVO NIJE SRCEPARAJUĆA ČESTITKA! Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Ako ste očekivali da ćemo u nastavku ove čestitke da vas raznježimo srceparajućim porukama i željama, prevarili ste se. U novoj godini, pored gore navedenog mi vam želimo da: marljivo i svakog dana trenirate, zabavljate se, učite, i uvijek budete FIT!

Mens sana in corpore sano” – biće naš moto i u 2018. godini!

U tom duhu, novu godinu MONDO otvara u fitness sali a naš prvi gost je lično deda mraz! Ako želite da ga vidite kako smo ga natjerali izvodi “mrtvo dizanje”, diže iz benča i radi na vratilu, ekskluzivno možete saznati prvog dana 2018. godine već u 08:00 sati na crnogorskom izdanju našeg portala. Podrazumijeva se rubrici MONDO fitness...

Naravno, i u 2018. ćemo vas zabavljati taze vijestima iz svijeta sporta, zabave i, nešto manje, politike. Planiramo i neka specijalna iznenađenja. Ali, o tom potom...

Za obećanja da ćemo i u novoj godini ekspresno i eksluzivno izvještavati u rubrici  hronika, možda nije vrijeme. Ali sigurni smo da znate da ćemo i ovo obećanje ispuniti.

Toliko za ovu čestitku. Vidimo se sjutra sa eksluzivnim snimcima deda mraza u teretani. Do jutra, pogađajte gdje smo ga i kako natjerali da trenira ;)

I, uživajte u najluđoj noći!

P.S.

Prije nego krenete na žurku, pročitajte ovaj tekst:

Kako da pijete, a da se ne upropastite

Tagovi:
Sve vijesti