Šta sve rade zbog ovoga...

Autor:

Žene su u stanju svašta da urade da bi izgledale savršeno po holivudskim mjerilima...

0
A- A A+

Znamo da se neke žene izgladnjuju, naporno treniraju, šminkaju, podvrgavaju plastičnim operacijama da bi izgledale savršeno. To je razlog zašto svako malo saznamo za nove trendove u estetskoj hirurgiji, a ovog puta su se žene "ustremile" na noge.

Plastični hirurzi kažu da im dame dolaze tražeći vitke noge poput onih kakve ima Bela Hadid ili "jače" poput Dženifer Lopez.

I to ne podrazumijeva samo "jednostavnu" operaciju, već klijenti žele da im se promeni izgled celih nogu, što zahteva čitav niz invazivnih operacija.

Ovaj zahvat podrazumeva liposukciju, stavljanje implantata, konturisanje unutrašnjeg i spoljašnjeg dela butina.

Estetski hirurg sa Beverli Hilsa dr Gabrijel Čiu kaže da je ovaj trend inspirisan izgledom lepotica poput Anđeline Džoli i Kendal Džener koje na crveni tepih dolaze u toaletama dubokog šlica, kako bi pokazale noge.

"U poslednjih nekoliko godina, žene su sve više fokusirane na izgled butina", kaže hirurg dr Ešo iz Londona, koji kaže da su ovakvi zahvati jednako popularni i u Britaniji.

"Kada se pravilno konturišu ili osjenče, noge izgledaju duže i stvara se iluzija poželjnije siluete. A kada noge izgledaju duže, cijelo telo izgleda mršavije".

Jasno je, ovi tretmani nisu nimalo jeftini - u zavisnosti od tehnike, "sređivanje" cijelih butina košta i do 8.000 evra. 

Sve vijesti