Akcija policije u Danilovgradu, evo šta je nađeno

Policija sprovela akciju u Danilovgradu i tom prilikom izvršila pretres na oko deset lokacija. Uhapšena je jedna osoba, a pronađeni su i oduzeti oružje, droga, sredstva komunikacije, automobili...

0
A- A A+

  Policija je pretresla deset stanova koje koriste 12 osba na području Danilovgrada- D.F, G.M, J.K, D.K, V.P, D.P, V.R, V.Đ, R.V, K.S, M.G. i N.G.

Tom prilikom pronađena je puška, veća količina municije, određena količina materije za koju se sumnja da je marihuana, sredstva za korišćenje marihuane, vage za precizno mjerenje, 12 mobilnih telefona i tri putnička motorna vozila – VW Golf VI, VW Golf VII i džip Range Rover.

Uhapšen je J.K. (40) iz Danilovgrada.

“On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su u UP.

Od početka oktobra policija je pretresla više od 164 lokacije na jugu i sjeveru i u centralnoj regiji. Priveden je veliki broj lica, a oduzeti su vatreno oružje i municija, hladno oružje, skupocjeni automobili, droga, sredstva komunikacije, ugovori i druga dokumenta, novac i druge stvari.

Više osoba je uhapšeno zbog krivičnih djela u vezi sa zelenaštvom, ilegalnim posjedovanjem oružja i zloupotrebom opojnih droga.

Sve što je oduzeto biće vještačeno u Forenzičkom centru radi utvrđivanja porijekla odnosno eventualne povezanosti sa počinjenim krivičnim djelima.

Racija policije u Kotoru, evo šta je zaplijenjeno

Uhapšeno 9 osoba, zaplijenjena marihuana

Tagovi:
Sve vijesti