"Prst u oko" mlađim lepoticama!

Autor:

Šta da kažemo osim - svaka čast!

0
A- A A+

  Džejn Fonda ima 79 godina i mnogo više hrabrosti od svojih daleko mlađih koleginica.

Kao što znate, poznata glumica je nedavno prošetala modnom pistom na reviji brenda L'Oreal, ali to nije jedino zbog čega joj se divimo. Ona se fotografisala za naslovnu stranu magazina Town&Country, a fotografija nije retuširana.

Možda ćete reći da to nije nešto zbog čega treba da je hvalimo, ali pored toliko dama koje rade sve moguće operacije plus retuširanje fotografija ne bi li izgledale mlađe, za ovakav potez Fondi treba "skinuti kapu".

Istine radi, i ona je otvoreno priznala da se podvrgla estetskoj operaciji, ali kaže da ima važnijih tema o kojima treba govoriti.

"Imala sam plastičnu operaciju. Nisam ponosna na to, ali odrasla sam u okruženju gdje je fizički izgled veoma važan", rekla je u intervjuu koji je prije dvije godine dala za W magazin. "Naučena sam da mislim da moram da bude mršava i lijepa da bi me voljeli. To vodi mnogim nevoljama".

OK, uradila je šta je uradila, ali priznaćete da na pragu 80. izgleda sjajno, uz vjerovatno manje hirurških intervencija nego što su imale neke poznate dame u četrdesetim.

Podsjetite se i L'Oreal revije na kojoj je, pored Džejn Fonde, učestvovala i Helen Miren:

Tagovi:
Sve vijesti