Brajović:Sa Srbijom najbolje u poslednjoj deceniji

Autor:

Odnosi Srbije i Crne Gore su na najvišem nivou u poslednjih deset godina i sada ulaze u fazu stabilnosti i relaksiranosti, rekao je predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

0
A- A A+

  "Tome je u velikoj mjeri doprinio odnos vlada Srbije i Crne Gore", kazao je Brajović u razgovoru sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem.

 Vučić i Brajović su, kako je saopšteno, razgovarali o bilateralnim odnosima, ključnim pitanjima od značaja za građane dveju zemalja i evropskim integracijama.

Vučić je izrazio zadovoljstvo stepenom saradnje parlamenta Srbije i Crne Gore, i naglasio da je neophodno raditi i na jačanju ekonomske saradnje, naročito u oblasti infrastrukturnog povezivanja, u cilju izgradnje autoputa Beograd-Bar i rekonstrukcije i modernizacije pruge Beograd-Podgorica-Bar.

Vučić i Brajović su razgovarali i o položaju Srba u Crnoj Gori i Crnogoraca u Srbiji, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsjednika Srbije.

"Očekujem da ćemo ubrzati rad na svim važnim pitanjima i projektima i da ćemo uskoro imati dobre i konkretne rezultate koje će naši građani osetiti u svakodnevnom životu", istakao je Vučić.

Sve vijesti