Dnevni horoskop za 13. 10. 2017.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 13. 10. 2017.

0
A- A A+
dnevni horoskop Foto: Mondo/ Mario Milojević

  Ovan

Jako ste dobro raspoloženi i druželjubivi. Iako smatrate da nemate dovoljno energije za sve obaveze, do kraja dana ćete završiti sve. Danas je dobar dan za započinjanje dijete.

Bik

Zadovoljni ste novčanom situacijom, ali znate da možete više da uradite i da imate bolji učinak. Konačno ćete prestati da planirate i lakše ćete spovesti riječi u djela. Porodica Vam je velika podrška.

Blizanci

Lijepo se osjećate. Komunikativni ste. Očekuju Vas neke promjene što se tiče novčane situacije, na bolje. Potrudite se da se usredsredite na posao.

Rak

Drugi lako mogu da izvuku iz Vas sve informacije koje su im potrebne, pa budite diskretniji. Nisu svi dobronamjerni. Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom.

Lav

Imate osjećaj da Vas stalno nešto guši na poslu i kod kuće. Obaveze Vam ne prijaju danas. Sve mora da ide polako danas, ne žurite.

Djevica

Čućete dobre vijesti od prijatelja u vezi sa poslom. Morate da budete praktični danas, ali ne ostavljajte ništa za neki drugi dan da odradite. Moguć problem sa cirkulacijom.

Vaga

Idite na neki kraći put. Odmor Vam je veoma potreban. Dobar je dan za saradnju sa drugima, iskoristite to.

Škorpija

Nervozni ste. Kritike ne prihvatate lako. To će se promijeniti, ali ne dopustite da vas dotiču priče drugih. Moguć neki kraći put.

Strijelac

Imate želju da sve uradite za partnera. Jako ste lijepo raspoloženi i romantični. Mogući su iznenadni troškovi vezani za kuću.

Jarac

Imate podršku od nadređenih. Nemojte igrati nagradne igre jer vam zvijezde nisu naklonjene. Imate višak energije i bilo bi dobro da se bavite sportom.

Vodolija

Fokusirajte se danas na stvari koje možete odmah da završite, a ako Vam je potrebna pomoć saradnici će Vam rado izaći u susret. Očekujte podršku javnosti za sve što radite. Moguća je nervoza danas, odmarajte se koliko možete.

Ribe

Pozovite porodicu ili prijatelje u goste. Ukoliko ste u vezi, dosta će se stvari poboljšati jer će komunikacija danas biti malo bolja. Očekujte više obaveza na poslu.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti