Tragovi krvi ubijene na odjeći osumnjičenih!

Autor:

Uskoro optužnica protiv osumnjičenih za svirepo ubistvo Gordane Dašić (84) u Brezovici kod Plava.

0
A- A A+
istraga, uviđaj, policija Foto: MONDO

  Forenzički centar u Danilovgradu završio je DNK analizu izuzetih materijalnih dokaza sa mjesta ubistva Gordane Dašić (84) u Brezovici kod Plava i teškog povređivanja njenog supruga Vuka Dašića(82), pišu Dnevne novine.

Prema nezvaničnim saznanjima podgoričkogdnevnika pronađeni su tragovi krvi pokojne Gordane na odjeći osumnjičenih Marka Šoškića (24) iz Brezojevice i Aleksandra Konatara (35) iz Bijelog Polja.

 Odmah nakon zločina, na osnovu 


Obdukcioni nalaz Gordane Dašić, pokazao je da je kod nje nastupila nasilna smrt-ubistvo, te da je na tijelu bilo više povreda.

Pošto je završena analiza svih raspoloživih materijalnih dokaza i da je u svojstvu svjedoka saslušan oštećeni Vuk Dašić, uskoro će biti podignuta optužnica protiv osumnjičenih za ovaj zločin.

Šoškiću i Konataru ranije je određen pritvor. Obojica osumnjičenih su priznali da su počinili razbojništvoali su međusobno optuživali jedan drugog za ubistvo.

Dnevne novine podsjećaju da je Šoškić dva puta saslušan u tužilaštvu i kao glavnog egzekutora označio je Konatara, dok je Konatar za glavnog aktera svirepog zločina označio Šoškića.

Zločin se desio oko ponoći 31. maja ove godine, u mjestu Brezojevice, kod Plava. Šoškić i Konatar sumnjiče se da su u namjeri da od Vuka i Gordane Dašić oduzmu novac lišili života Gordanu i pokušali da ubiju i njenog supruga Vuka.

Istragom je obuhvaćen i Nikola Knežević, zbog neprijavljivanja krivičnog djela. Njemu nije određivan pritvor.

Sve vijesti