Ovo je Šešeljev uslov da uđe u rijaliti!

Autor:

Da li biste ga gledali?

0
A- A A+

Vojislav Šešelj dobio je ponudu da uđe u rijaliti Parovi, a onda i u rijaliti Zadruga, a političar mi pristao uz jedan uslov...

Kako Šešelj kaže, on želi da pregovara samo ako neka od televizijskih kuća prihvati da mu prije ulaska u rijaliti isplati MILIONA EVRA!

"Ja sam prvo pregovarao o ulasku u Parove i tražio sam milion evra. Oni kao načelno bi to prihvatili, ali nisu mogli da isplate odmah. Ja tražim pare unaprijed, a oni kao nemaju unapred. Pa se onda javio Željko Mitrović, on ima bolju ponudu, nudi milion i po evra da uđem u Zadrugu, ali i on kaže da nema sve pare unaprijed. Ja ne znam gde su im pare, ali ja ne ulazim dok se ne uplati unaprijed. Ko više plati, ja ulazim, a već sam odlučio kako da rasporedim novac - jednu trećinu za porodicu, jednu trećinu za SRS, a jednu trećinu u dobrotvorne svrhe", istakao je Šešelj za "Kurir".

Intergalaktički Šešelj u crtaću! (FOTO, VIDEO)

A, što se tiče potencijalnih sukoba sa drugim učesnicima ako uđe u rijaliti, predsjednik Srpske radikalne strane se ne brine...

"Zar vam ja djelujem kao nesnalažljiv čovjek? Ja sam u životu vrlo često bio u sukobima i obično izlazio kao pobjednik. A s druge strane, ja sam prilagodljiv čovjek, prošao sam tolike zatvore i nagledao se svačega u životu. Ne bi trebalo da me baš nešto iznenadi", rekao je Vojislav.

Sve vijesti