"Verbalni napad na Bečića u Mojkovcu" VIDEO

Autor:

Demokratska Crna Gora je saopštila da su predsjednik te partije Aleksa Bečić, generalni sekretar Boris Bogdanović i jedan dio članova Opštinskog odbora Demokrata Mojkovac bili predmet verbalnog napada aktiviste DPS-a Gorana Stanišića.

0
A- A A+
Aleksa Bečić Foto: MONDO/Demokratska Crna Gora

  "Stanišić, koji se zaustavio u blizini prostorija Demokrata u Mojkovcu i iz džipa crne boje, marke `Land Rover Discovery 3`, reg. oznaka MK AE306, najogavnijim psovkama obrušio na rukovodstvo Demokrata, izrekao je i prijetnju da će baciti bombu na prostorije Demokrata u Mojkovcu. O ovom događaju je zabilježen video snimak, koji šaljemo javnosti na uvid", navodi se u saopštenju Demokrata.

Kako su kazali, Stanišić je presudom Višeg suda u Bijelom Polju prošle godine osuđen na dvije godine i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja ubistva u prekoračenju nužne odbrane u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja.

"Imajući u vidu sve navedeno, postoji osnovana sumnja da je pomenuto lice izbjeglo izdržavanje naznačene kazne zatvora. U prilog svemu rečenom, javnost obavještavamo i da se u društvu Stanišića, odnosno u istom autu sa njim, nalazio bratanić Veselina Veljovića i sin načelnika Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac. Pametnome dosta da izvede određene zdravorazumske zaključke", kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Oni su upitali da li iko više, nakon tih informacija, ima dilemu da je brat premijera Duška Markovića "upravo u dogovoru sa predsjednikom Vlade, prijetio da će pobiti mlade Demokrate i da li iko više ima dilemu da je Stanišić, po nalogu Duška Markovića i Veselina Veljovića, prijetio da će baciti bombu na prostorije Demokratske Crne Gore u Mojkovcu?"

Kako su naglasili, zbog toga što je bezbjednost njihovih članova i funkcionera ugrožena, podnijeće krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu i obavijestiti sve relevantne institucije u zemlji u inostranstvu.

Sve vijesti