Kapiten Budućnosti: Spektakl!

Autor:

Kapiten Budućnosti Risto Radunović za MONDO prokomentarisao žrijeb za 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona koji je spojio Partizan i crnogorskog šampiona.

0
A- A A+
Partizan, Liga šampiona, mušema, mušema za Ligu šampiona Foto: MN Press

Partizan će u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv... Budućnosti!

Kada su u Nionu izvukli kuglicu sa imenom crnogorskog šampiona, u taboru Partizana na Zlatiboru (gdje se pripremaju za novu sezonu), osmijesi i po koja šala upućena Crnogorcima, prije svega Andriji Delibašiću: "Aaaa, da častiš!".

 Partizan će poslije mnogo godina ponovo odigrati duel sa najvećim klubom u Crnoj Gori, klubom koji je od nezavisnosti te bivše jugoslovenske republike (od 2006. godine), tri puta bio šampion.

Objektivno gledano, Partizan je favorit u ovom dvomeču (prvi meč će biti odigran u Beogradu 11. ili 12. jula), ali Budućnost, svakako, nije bez šansi.

"Zadovoljan sam žrijebom, jer su pred nama dvije spektakularne utakmice. Partizan je odličan tim i favorit je u ovom dvomeču. Ali, i mi imamo svoje šanse i uradićrmo sve da se kvalitetno suprostavimo crno-bijelima", rekao je kapiten Budućnosti Risto Radunović za MONDO.

Ko su najopasniji igrači Partizana?

"Imaju izvaredan tim ali se izdvajaju naši (crnogorski) reprezentativci, Janković i Kosović,  tandem Leonardo i Đurđević, kao i kapiten Vulićević", odgovorio ne Radunović i dodao:

"Kao što rekoh, imamo i mi svoje adute. Svjesni smo snage Partizana ali vjerujemo u sebe i nadamo se uspjehu. Nadu nam niko ne može oduzeti".

Sve vijesti