Alcatel k'o Samsung: Atraktivan A3 model za mlade

Alcatel A3 je namijenjen urbanoj populaciji i ima 5-inčni HD ekran sa čitačem otiska prsta smještenim pozadi.

Alcatel k'o Samsung: Atraktivan A3 model za mlade Foto: Promo/Alcatel

Kompanija TCL Communication najavila je, nakon svjetlucavog LED modela, i telefon A3 na sajmu Mobile World Congress. Novi pametni telefon je zasnovan na Alcatel enjoy.now filozofiji, koju smo već opisali u najavi LED modela. Alcatel omogućava svojim korisnicima da uživaju u svakom trenutku: premijum dizajnom, sigurnim čitačem otiska prsta i kvalitetnom kamerom.

Alcatel A3 je prevashodno namijenjen mladima koji žele uređaj koji im donosi zabavu i uživanje.

Korisnici su nam rekli da su slikanje i dijeljenje fotografija, gejming i puštanje video zapisa osnovni elementi zabave i socijalnog života. A3 pruža sve navedeno, ali i više, uz sjajni dizajn”, izjavio je Vilijem Douvi, direktor proizvodnog porfolija u kompaniji Alcatel.

Alcatel A3 slike i specifikacije detaljno:

Alcatel A3 donosi tanak dizajn, sa sofisticiranom sjajnom završnom obradom, 3D efektom i metalnim okvirom. Povrh toga, posjeduje izmijenjeno Power dugme za više korisnih funkcija.

Alcatel A3 ima čitač otiska prsta za unaprijeđenju bezbjednost, sa opcijom Private Mode za zaštitu osjetljivih podataka. Pored toga, korisnici mogu personalizovati do pet prstiju za pokretanje pet omiljenih aplikacija direktno sa ekrana koji je zaključan.

Alcatel A3 pomaže aktivnim korisnicima društvenih mreža da kreiraju i dijele video zapise i fotografije. Prednja kamera je rezolucije 5 MPx sa selfi blicom, a zadnja rezolucije 13 MPx sa LED blicom. Možete napraviti selfi jednim dodirom senzora za otisak prsta i dodati zabavne efekte koristeći opcije Face Mask i Face Show. Takođe, možete pristupiti selfi albumu ili koristiti opciju Instant Collage da kombinujete nekoliko fotografija.

S obzirom na to da korisnici za ovakve stvari uglavnom preuzimaju dodatne aplikacije, Alcatel se potrudio da se one već nađu u telefonu, kao dio sistema, što će svakako korisnicima omogućiti i uštedu memorije i na kartici i na uređaju.

 5-inčni HD ekran je odličan i na jakom svjetlu za gledanje fotografija i video zapisa. Vaše prebacivanje slika i videa na neće biti bez prekida uz 4G LTE mogućnost povezivanja ili 3.5G i 3G, a snagu će isporučiti četvorojezgarni procesor.  Uživaćete u jasnom zvuku zahvaljujući integrisanom prednjem zvučniku, koji nije lako zakloniti, pa će se uvijek dobro čuti.

Izvor: Alcatel Mobile.

Cijene i dostupnost

Alcatel A3 biće dostupan u Evropi od maja po cijeni od 149 eura (preporučena maloprodajna cijena) u dvije boje, crnoj i bijeloj. Ovaj uređaj u isto vrijeme biće dostupan i kod nas.

Pratite sve MobIT vijesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.


Tagovi:
Sve vijesti