Fudbalski klub "Kom" dobio novi stadion

Autor:

Danas je svečano otvoren stadion fudbalskog kluba „Kom“ na Zlatici.

0
A- A A+

Gradonačelnik Slavoljub Stijepović i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević, u prisustvu mnogobrojnih građana, svečano su otvorili kompleks koji će pružiti adekvatne uslove za bavljenje fudbalom svim uzrasnim kategorijama.

Gradonačelnik je istakao da je Podgorica dobila vrijedan i značajan sportski objekat.

On je ocijenio da se gradska uprava trudi da razvija Podgoricu kako bi ona u svim segmentima bila evropski grad i da je po pitanju sporta Podgorica i Crna Gora odavno zakoračila u Evropu, a posljednji rezultati crnogorskih sportista to najbolje potvrđuju.

On je naglasio da objekat na Zlatici može da služi na ponos svima koji su učestvovali u njegovoj realizaciji.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Savićević je kazao da mu je izuzetno drago što su uspjeli da, uz velike napore, završe veliku investiciju.

On je naglasio da je FK Kom i taj dio grada, Masline, Murtovina, Zlatica i Zagorič, zaslužuju da imaju takav kompleks jer tu živi oko 50 hiljada ljudi i da će njegovom izgradnjom puno omladine i djece od danas imati dobre uslove za treniranje i bavljenje fudbalom.

Savićević je izrazio uvjerenje da da će u narednom periodu i ostali djelovi grada, prije svega Tološi i Zabjelo, dobiti slične komplekse poput ovog na Zlatici.

Predsjednik Upravnog odbora FK Kom Radojica Popović kazao je da je Kom dobio ozbiljan kompleks, navodeći da je decenijama čekan i dočekan.

Tagovi:
Sve vijesti