Svijet

SRBI POHRLILI NA LEŽALJKE KAO DA JE SUDNJI DAN: Pogledajte borbu na plaži u Grčkoj - žena pala na glavu (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Mnogi su u čudu gledali ovu scenu.

Izvor: Facebook/printscreen/Live from Greece

Poslednjih dana na društvenim mrežama turisti se često žale na cijenu ležaljki. Drugi su pak muku mučili sa slobodnim mjestom na plaži, jer su turisti u poslednje vrijeme počeli da praktikuju da tokom noći i ranih jutarnjih sati donesu peškir i zauzmu "dobru poziciju".

Vjerovatno vođeni time, turisti na plaži jednog hotela u Haniotiju, kao u stampedu trčali su da prisvoje najbolje ležaljke u prvim redovima do mora.

Ovaj snimak brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a korisnica koja ga je objavila, navela je da su u pitanju srpski turisti, pogotovo što se u jednom momentu čuje "Stani".

Kako se može vidjeti oni su trčali ne gledajući gdje gaze, a tako je jedna žena zapela i pala na glavu.

Pogledajte:

Ubrzo su uslijedili mnogobrojni komentari korisnika koji nisu podržali ovakvo ponašanje, dok su drugi posumnjali u vjerodostojnost snimka misleći da je neka šala.

"Isto tako kada pustiš stoku iz obora", "Ja sam pomislila da bježe od nečega...Užas i sramota", "Ja prosto odbijam da prihvatim da je ovo stvarnost", "Koji je ovo odmor i provod? Strava i užas", "Prvo sam se nasmijala, a onda sam shvatila ozbiljnost ponašanja ovih ljudi ma sa kojih prostora bili. Ovo ni malo nije normalno", napisali su neki.

Pogledajte OVDJE koje sve plaže smo mi obišli!