Svijet

Katarina pronađena gola, porodica nije ni znala da je nestala: Sestra Danijela otkrila gdje je spavala noć prije zločina

Autor Aleksandar Blagić

Nestanak i pronalazak tijela nestale Kristine u Slovačkoj i dalje buni javnost u toj zemlji zbog mnogo nelogičnosti i čudnih događaja.

Izvor: Facebook/Záchranný Systém Slovensko

Krajem avgusta, nakon potrage od mjesec dana, pronađeno je tijelo nestale Katarine (43), piše "topky.sk". Ona je nestala krajem jula, a potraga je pokrenuta nekoliko dana kasnije.

Potraga je kasnila jer niko nije ni znao da je ona nestala. Prijatelj je mislio da je kod roditelja, dok su roditelji mislili da je ona kod njega.

"Katarina je imala stalno prebivalište u Trenčinu, ali je dugo živjela kod prijatelja u Trenčinskim Miticama u njegovoj kući. Baš prije nestanka, bili su zajedno u njegovoj kući. Ujutru, kada se probudio, nje nije bilo i nije mu napisala gdje je otišla. Barem je on to rekao njenoj majci kada ju je sreo u prodavnici četiri dana kasnije", ispričao je prijatelj porodice za slovačke medije.

Telo je pronađeno tek mjesec dana kasnije. Leš nije bio sakriven, bila je potpuno gola sa rukom ispod glave.

Njena odjeća pronađena je 50-ak metara dalje. Pored tijela, bilo je mnogo opušaka.

Porodica vjeruje da je ona ubijena. Njena sestra Danijela i dalje ne može da se smiri.

"Znamo da se u poslednje vrijeme družila sa čudnim, nezaposlenim ljudima. Ali to ne mora ništa da znači", ispričala je Danijela.