Svijet

Obezglavio roditelje i psa, pa fotografiju poslao rođaku! Dok su ga policajci rešetali pjevao hit Tine Tarner

Autor Uroš Matejić

Prva tri metka nisu imala gotovo nikakav učinak na 41-godišnjaka, ali je nakon četvrtog pao na zemlju i počeo da krvari.

Izvor: OC Sheriff

Odrubio je glave svojim roditeljima i porodičnom psu. Jedna od glava bila je izložena na pultu. Džozef Gerdvil iz Kalifornije, prekriven krvlju, divljao je i nepovezano vrištao i napao uličnog radnika koji je radio u blizini, piše Njujork post. Policija ga je pronašla odmah poslije stravičnog ubistva 9. jula, kojeg je prijavila njegova nećaka. Gerdvil je svom rođaku poslao fotografije svojih obezglavljenih roditelja.

Kada mu je jedan od policajaca naredio da se smiri, Gerdvil je krenuo ka njemu, bacio na njih tešku lopatu, a jedan od policajaca je u njega ispalio pet hitaca sa udaljenosti od oko tri metra. Prva tri metka nisu imala gotovo nikakav učinak na 41-godišnjaka, ali je nakon četvrtog pao na zemlju i počeo da krvari.

Pevao Tinu Tarner dok su ga hapsili
Izvor: Youtube/OC Sheriff

Njegovo nepredvidivo ponašanje postalo je još čudnije kada je, dok su mu stavljali lisice, počeo da pjeva.

"Volim vas... Žao mi je što ćete morati da umrete. Samo me dokrajčite. Pucajte mi u glavu, molim vas. Preklinjem vas", rekao je u jednom trenutku. Hitna pomoć je stigla, a Gerdvil je jezivo zapjevao hit Tine Tarner iz 1984. godine, kao i Stivija Vondera. Hitno je prevezen u obližnju bolnicu. On se suočava sa dvije optužbe za ubistvo.