Svijet

Muž Kamale Haris priznao da je varao suprugu! Imao aferu sa dadiljom, napravio joj dijete, skandal trese Ameriku

Autor Ivana Vlajković

Muž Kamale Haris je prevario prvu ženu sa dadiljom njihove djece.

Izvor: Celal Gunes / AFP / Profimedia

Kamala Haris se nalazi na putu da postane prva žena predsjednica Sjedinjenih Američkih Država. Samim tim bi i njen suprug Dag Emhof mogao da uđe u istoriju kao prvi američki džentlmen.

Potencijalni prvi američki džentlmen je prije Kamale Haris bio u braku u kom je dobio dvoje djece. Kamala je, kako se navodi u stranim medijima, sa lakoćom preuzela ulogu maćehe i veoma cijeni njegovu djecu. Dagov lični život nalazi se u središtu pažnje javnosti zbog afere koju je imao tokom prvog braka. 

Kako je pisao Dejli mejl, Dag je svoju prvu ženu prevario sa dadiljom svoje djece i za CNN je potvrdio da je imao nedozvoljenu romansu. Kako saznaje Dejli mejl, dadilja Najen Nejlor (47) je tokom afere zatrudnila sa Dagom Emhofom. Dadilja koja je imala romansu sa njim je takođe bila i učiteljica u skupoj privatnoj školi koju su pohađala njegova djeca. 

Dadiljina bliska prijateljica je za Dejli mejl kazala da nije zadržala dijete, mada njene društvene mreže prikazuju djevojčicu koja je 2009. godište. Te godine je Dagov prvi brak okončan. Sa svojom prvom suprugom Kerstin bio je u braku 16 godina. Izvori navode da je dadilja Najen morala da napusti i posao učiteljice u skupoj privatnoj školi. 

Još jedan dadiljin prijatelj naveo je za Dejli mejl da nije zadržala bebu. 

Podsjetimo, Kamala Haris i Dag Emhof su se upoznali 2013. godina kad im je organizovan sastanak na slijepo. Sledeće godine su se vjenčali.