Svijet

SUPRUG IZBO ŽENU I ZAPALIO JE NAOČIGLED DJECE! Službe zatekle strahovit prizor, nesrećnica bila u teškom stanju

Autor Uroš Matejić

Nesrećnica je bila u teškom stanju, sa višestrukim ubodnim ranama.

Izvor: YOUTUBE/SCREENSOT/WPLG LOCAL 10/Instagram Printscreen/tessa mowel

U Tenesiju se dogodilo užasno porodično nasilje, kada je suprug izbo ženu i zapalio je naočigled djece. Prema pisanju lokalnih medija, pukom srećom, žena je spašena. U saopštenju Biroa za istrage Tenesija (TBI) navodi se da je Zakari Mauel (28) napao svoju suprugu 1. jula, u večernjim satima.

Hitne službe koje su otišle na lice mjesta, zatekle su strahovit prizor. Nesrećnica je bila u teškom stanju, sa višestrukim ubodnim ranama. Zločinac je uhapšen i na teret nosi krivična djela pokušaj ubistva prvog stepena, paljenje, teški napad i porodično nasilje.

Žrtvu nasilja je je identifikovala porodica, kao Tes Troter. Njena sestra se oglasila na stranici "GoFundMe", kako bi se pokrili troškovi liječenja i naznačila kako su maloljetna djeca gledala oca kako pokušava da ubije majku i molila ga da prestane sa mučenjem. Majka napadnute žene je potvrdila da su dvije osobe primetile požar u kući i pritrčale u pomoć. Spasili su Tesin život i ugasili vatru kojom je bila zahvaćena. 

"Bog vas blagoslovio, i javiću vam se čim moja porodica sazna ko ste", rekla je neutešna majka.

Prema navodima suda, monstrum je prišao policiji i sam priznao zločin. Na stranici "GoFundMe" postoje navodi da je nesrećna žena sada paralizovana od struka naniže i da pati od opekotina trećeg stepena, zadobila je čak devet ubodnih rana i polomljena su joj rebra.

"Tesa je najsnažnija osoba koju znam", napisala je njena sestra.