Svijet

MAJKA UBILA ŠESTOMJESEČNU BEBU, TUKLA JE ŠAKAMA I FLAŠICOM! "Nisam ja uradila, neko drugi je "Baba i deda zatekli HOROR

Autor Uroš Matejić

Kada su baka i deda stigli kući, zatekli su dijete sa teškim povredama i nesvjesno, pa ga prevezli u bolnicu Verija.

Izvor: Facebook/screenshot

Jedna 37-godišnja majka je ubila svoju šestomjesečnu bebu u Makrohoriju, u Imatiji, u Grčkoj. Ona je tukla dijete šakama i flašicom i to pred svoje dvije maloljetne djevojčice, starosti 6 i 7 godina. Djevojčice, koje potiču iz prvog braka, bile su te koje su alarmirale baku i dedu nesrećnog djeteta i roditelje njihove majke da požure.

Kada su baka i deda stigli kući, zatekli su dijete sa teškim povredama i nesvjesno, pa ga prevezli u bolnicu Verija. Beba je bila teško povrijeđena i nije imala puls. Uprkos nadljudskim naporima ljekara, nije preživjela. Na lice mjesta izašla je ekipa policijskih službenika Odjeljenja obezbjeđenja Verije i uhapsila majku zbog ubistva. Prema informacijama, žena je patila od postporođajne depresije, dok je ranije morala da bude hospitalizovana, prenosi greek city times.

Kada je privedena rekla je sljedeće: "Nisam to ja uradila, neko drugi je". Tvrdila je da je bebi naudila neka nevidljiva sila. Policija sprovodi istragu o okolnostima smrti šestomjesečne bebe. Očekuje se da će rezultati obdukcije rasvijetliti slučaj. Nesrećnu bebu je dobila sa svojim drugim mužem, koji ju je navodno napustio prije oko mjesec dana. Tako se sa troje djece preselila u kuću nasuprot one u kojoj žive članovi njene porodice (sestra i roditelji).

Tagovi