Svijet

UŽAS U NЈEMAČKOJ! SRPSKI DЈEČAK (15) ZADAVIO DЈEVOJČICU UOČI NOVE GODINE: Njegov otac ubio pastorku na Uskrs

Autor Ivana Vlajković

Srpski dјečak je ubio dјevojku u Nјemačkoj, a njegov otac je ranije ubio pastorku.

Izvor: Profimedia

U Nјemačkoj je uhapšen dјečak zbog sumnje da je zadavio svojku dјevojku (15). Navodno je tinejdžer sin Srbina koji je u aprilu ubio dijete (7) ispred škole u Ulmu.

Kako se saznaje, dječak je djevojku napao uoči Nove godine u jednoj šumi kod Ulma. Žrtva je preminula u bolnici 1. januara 2024. godine. Osumnjičeni tinejdžer je, navodno, nakon zločina pozvao policiju i rekao da je ubio svoju djevojku. Kada su patrole stigle na lice mjesta pronađena je bez svijesti i hitno prevezena u bolnicu gdje je preminula.

Osumnjičeni dječak je sin Srbina, koji je na vaskršnji ponedjeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku, što tužilaštvo nije ni potvrdilo ni demantovalo, piše Bild. Podsjetimo, policija je Srbina pronašla odmah nakon ubistva djevojčice i uhapsila, a u novembru je proglašen neuračunljivim i prebačen je u psihijatrijsku ustanovu.

Kako Bild piše, Srbin je tokom suđenja izjavio da je proučavao religiju i Kuran i "damu je u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dijete Bogu". Dječak se sad nalazi u pritvoru zbog optužbi za ubistvo, a još uvijek nije jasno zašto je došao na ideju da počini zločin.

Takođe je još uvijek nejasan motiv ubistva.