Svijet

JEZIVA SMRT OBOŽAVATELJKE NA KONCERTU TEJLOR SVIFT, IMALA SAMO 23 GODINE! Vatrogasci spašavali hiljade ljudi!

Autor Marina Cvetković

Niko nije slutio kakva će se tragedija zadesiti na svjetskoj turneji Tejlor Svift!

Izvor: Profimedia/SplashNews.com

Jedna od najpopularnijih izvođača u svijetu, Tejlor Svift, se trenutno nalazi u Brazilu, sa svojom turnejom "Eras" koja ruši sve rekorde posjećenosti i zarade. Međutim, desila se neopisiva tragedija.

Dvadesettrogodišnja obožavateljka pjevačice, Ana Klara Benevides, umrla je sinoć nakon srčanog zastoja dok je čekala početak koncerta koji se održavao na stadionu Estadio Olimpico Nilton Santos, u Rio de Žaneiru. Ljekari su na licu mjesta pokušali su ožive djevojku, ali nisu uspjeli. Benevides je prebačena u gradsku bolnicu Salgado Filho, ali je ubrzo nakon toga preminula.

Svift je tokom koncerta molila osoblje stadiona da posjetiteljima koncerta daju vodu, a neki mediji tvrde da je obožavateljima bilo zabranjeno da unose flaše vode na koncert.

Izvor: Profimedia

Ovim povodom se ogasila i Tejlor na Instagramu. "Ne mogu da vjerujem da ovo uopšte pišem. S tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljku prije večerašnjeg koncerta. Ne mogu riječima opisati koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada. O ovome neću moći pričati na pozornici jer me preplavi tuga kada i samo pokušam da pričam o tome. Želim reći da mi je žao, i da su moje misli s porodicom i prijateljima preminule obožavateljke. Ovo je poslednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazilu", napisala je Sviftova.

Izvor: Instagram/screenshot/taylorswift

Temperature u Riju su prelazile 38 stepeni, a brazilski Folha tvrdi da je na stadionu temperatura bila 60 stepeni!Vatrogasci su, navodno, pružali pomoć preko 1.000 obožavatelja koji su pali u nesvijest.

Nedavno se slična situacija desila i na koncertu Robija Vilijamsa u Australiji, kada je obožavateljka pala nekoliko redova i završila u komi. Takođe, tragedija se desila i prije koncerta Kaliopi u Beogradu, kada je žena preminula prije samog početka nastupa.