Svijet

MAJKA SE UHVATILA ZA GRUDI, OTAC VAN SEBE... Sin im je još dete, a CEO SVET je video šta je uradio (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Reakcija porodice fudbalera Barselone (17) zbog pobedonosnog gola koji je postigao Marko Guju obilazi ceo svet.

Izvor: Instagram/screenshot/FabrizioRomano

Velik posao za Barselonu odradio je 17-godišnji Mark Guju koji je posle samo 30 sekundi od ulaska na teren postigao pobedonosni gol protiv Atletik Bilbao i pokazao da Katalonci u svojim redovima imaju pravu bombu. Utakmica je završena rezultatom 1:0, a Ćavi se nije pokajao što je u 79. minuti uveo talentovanog napadača.

Pažnja na ovoj utakmici bila je na tribinama, jer snimak reakcije majke fudbalera obišao je ceo svet. Kamera je snimila sreću na licu porodice Guju, a na snimku se vidi neopisiva sreća majke i oca fudbalera. Nisu mogli da sakriju oduševljenje svojim sinom, koji je za 30 sekundi od ulaska na teren bacio na kolena fudbalere Atletika.

Mladi fudbaler trenutno je član juniorskog tima, a u redove Barselone stigao je još kao mladi dečak. Ovaj derbi osim po golu pamtiće i po nagradi za igrača utakmice. Barselona ove nedelje dočekuje Šahtjor, a zatim će u subotu (16.15 časova) igrati prvi "El Klasiko" ove sezone, pa ostaje da vidimo da li će Ćavi ponovo da da šansu mladom napadaču. Reakciju porodice možete pogledati ovde: