Svijet

HOROR SNIMAK! JUTJUBER UPUCAN ZBOG ŠALE ZA MREŽE: Napadač mu ponavljao ove riječi - Sudija donio ŠOKANTNU PRESUDU

Autor Ivana Vlajković

Jutjuber je upucan zbog šale za mreže.

Izvor: Tweet/David Kaplan

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom se vidi kako je 2. aprila u tržnom centru u Virdžiniji upucan jutjuber Taner Kuk (21) dok je izvodio šalu za mreže.

Kuk je svoj telefon približavao licu dostavljaču Alanu Koliju puštajući mu frazu na uređaju. Koli se povlačio od Kuka i nekoliko puta mu je rekao da stane, međutim jutjuber je nastavio da ide za njim. U jednom trenutku Koli je izvukao pištolj i upucao Kuka. 

On je optužen za teško zlonamjerno ranjavanje, upotrebu vatrenog oružja u izvršenju krivičnog djela i unošenje vatrenog oružja unutar zgrade. Ali prošle nedelje, Koli, koji ima dozvolu za nošenje oružja, proglašen je nevinim za teško zlonamjerno ranjavanje u pucnjavi nakon što je rekao da je djelovao u samoodbrani.

On je proglašen krivim po blažoj optužbi za pucanje u zgradi. Na ovu presudu je uložena žalba. Jedan od Kolijevih branilaca rekao je da se njegov klijent osećao ugroženim od Kuka. Jutjuberu je metak probio stomak i jetru, piše Dejli mejl.

Jutjuber je tokom suđenja insistirao na tome da nije slutio da je uplašio ili naljutio Kolija tokom šale - uprkos tome što mu je dostavljač tri puta rekao da stane.