Svijet

RASKOMADALA DEČKA, ODSJEKLA MU POLNI ORGAN, PA PODIVLJALA U SUDNICI! Napala advokata, policajci pokušali da je OBUZDAJU

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Šabiznis je navodno odrubila glavu 25-godišnjem Šadu Tirionu u februaru 2022. tokom seksualnog odnosa.

Izvor: Instagram/screenshot/courttvnetwork

Tri čuvara su bila potrebna da savladaju ženu (25) koja je napala svog advokata u sudnici. Incident se dogodio u sudnici grada Grin Bej u Viskonsinu, a Tejlor Šabiznis je bila tamo jer je odrubila glavu svom ljubavniku. Nju je naljutio sudija koji je preporučio da se početak suđenja pomjeri sa 6. marta na 15. maj zbog njenog psihičkog stanja. Učinio je to na zahtjev advokata Kvin Džoli.

Incident je snimljen kamerom, a vidi se kako Šabiznis burno reaguje na predlog sudije i baca se na advokata, udarajući ga rukama. Čuvar je potom brzo bacio Tejlor na zemlju, nakon čega su prišla još dvojica momaka iz obezbjeđenja i pomogli mu da obuzda divlju djevojku.

Šabiznis je navodno odrubila glavu 25-godišnjem Šadu Tirionu u februaru 2022. tokom seksualnog odnosa. Ona je, kako je navedeno, nastavila da vrši seksualne radnje i na kraju mu je unakazila stomak nožem. Takođe mu je odsjekla polni organ i bacila ga u kantu zajedno sa njegovom glavom, a ostale djelove tijela je stavila u lonac. Policija je ženu zatekla kod kuće krvavu. Navodno je policajcima rekla da će se zabaviti pokušavajući da pronađu sve organe, piše Njujork post.

Djevojka se branila da je psihički bolesna i da nije namjeravala da ga ubije. Ali ona je navodno rekla policiji da je sjela na žrtvu i čekala da umre. Prošle godine sud je imenovao lekara koji je utvrdio da je Tejlor spremna za suđenje, ali je advokat odbacio tu dijagnozu i zatražio da se pregled ponovi. Advokat je rekao i da je njoj ranije dijagnostikovan bipolarni poremećaj i da je od 7. razreda bila kod ljekara za mentalno zdravlje. Tejlor se tereti za ubistvo prvog stepena, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stepena.