Svijet

"KLJUCALA MU JE MOZAK I GOVORILA DA DJECA NISU NJEGOVA": MAJKA ANE VOLŠ SUMNJA NA NJU: - TO MI JE ODMAH BILO ČUDNO!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Majka Ane Volš, Milanka, kaje se što nije otputovala u Ameriku na priziv ćerke, a nakon više od mjesec dana od nestanka ćerke, nema lijepe reči za Brajanovu majku.

Izvor: Kurir/Zorana Jetvić

Brajan Volš, 9. februara ponovo izlazi pred sud, zbog sumnje o umiješanosti u nestanak njegove supruge Ane Volš. Njena majka, MIlanka, koja živi u Beogradu, iako je prvih dana odbacivala mogućnost u Brajanovu umiješanost, sada počinje da sumnja u zle namjere njegove majke. Kako Milanka priča, Dajana, Brajanova majka, od prvog dana nije voljela Anu i stalno je govorila stvari protiv nje.

"Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane, kljucala mu je mozak. Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova deca. Pogotovo što je treći sin, skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga? Jednostavno je, ako sumnjate da je dijete vaše možete uraditi DNK i saznati očas posla", priča Milanka.

MIlanka je u više navrata posjećivala Anu u Americi, ali nijednom nije upoznala Brajanovu majku. 

"O čemu da vam pričam, kada za cijelo to vrijeme koje sam provela tamo nisam upoznala Brajanovu majku. Odmah mi je to bilo čudno, ali nisam htjela da se miješam", dodaje ona.

Napominje i da Brajan takođe nije bio u najboljim odnosima sa majkom.

"Ona mu je konstantno pričala kako je moguće da je Ana tako mlada a toliko uspješna, pričala je kako djeca nisu njegova. Ulivala mu je sumnje, bez ikakvog razloga. Ali on je sve to prenosio Ani, ali naravno da ne može ostati otporan na takve stvari koje mu neko svakodnevno priča", priča Milanka.

Kako kaže, Ana je u Brajanu primjetila neraspoloženje i napetost.

"Moja ćerka mi je tada rekla: 'Mama, tamo mi se prosto više ne ide!'", dodaje ona. Ističe i da joj je cio slučaj velika misterija, te da su joj osjećanja oko Brajana potpuno pomiješana.

"Ja sam za medije i ranije pričala kako mu vjerujem i da on ne bi naudio mojoj Ani, ali ja kažem ono što sam ja doživjela dok sam bila kod njih. Ako je on kriv za nestanak moje ćerke, neka odgovara!", objašnjava sagovornica.

Milanka kaže da se kaje što nije otišla u Ameriku kada ju je ćerka pozvala poslednji put. Objasnila je i da je o Aninom nestanku niko zvanično nije obavijestio, te da i dalje ne dobija nikakve informacije o njoj.

"Nisam dobila nijednu zvaničnu informaciju, ni kada je nestala a ni sada. Baš ništa. Ne znam ni kako su mi unuci, da li su dobro. Jedino što znam je to što sam pročitala iz novina da su u Centru za socijalni rad", navodi Milanka.