Svijet

JEZIVO! LJUDSKA KOSA VIRI IZ GROBA! Zastrašujući video snimak - Domar se šokirao onim što je vidio (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Njegovo otkriće je odmah podijelio na TikToku, a snimak se proširio nevjerovatnom brzinom.

Izvor: TikTok/Printscreen/kaitielynnme

Jedan čovjek u Kaliforniji bio je prestravljen nakon što je ugledao jezivu stvar na groblju. On je naletio na 100 godina star grob sa ljudskom kosom koja je virila iz njega. Svoje otkriće je odmah podijelio na TikToku, a snimak se proširio nevjerovatnom brzinom.

"Kada sam to prvi put vidio, bio sam šokiran, nisam bio baš siguran da je ono što vidim stvarno. Ali, pomnijim pregledom shvatio sam da je to definitivno ljudska kosa koja viri iz groba", rekao je domar Džoel Morison (37) o zastrašujućem otkriću, na koje je naišao tokom posjete Katoličkom groblju "Sveti Josip" u Sakramentu.

Video snimak na TikToku iz prvog lica prikazuje navodno 100 godina star nadgrobni spomenik sa pramenom debelih lokni koje vire iz pukotine u kamenu poput nekakvog rekvizita za Noć vještica.

"Kosa te osobe izvire iz pukotine", uzvikuje uznemireni Morison, prije nego što je počeo da psuje. Nakon početnog osjećanja gađenja, domar je rekao da je "počeo loše da se osjeća zbog preminulih članova porodice i da je zabrinut zbog održavanja groblja, misleći da ih možda neko ne poštuje ili na neki način skrnavi“.

Tagovi