Svijet

SVI TRAŽE PLAVUŠU PREVARANTKINJU! Ukrala MILION € i nestala bez traga: Sumnja se da je na području bivše Jugoslavije!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavo-zelenih očiju i plave kose. Među njenim karakteristikama koje policija navodi, osumnjičena ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama.

Izvor: Poizei Stuttgart

Nemačka policija u Štutgartu traga za 42-godišnjom ženom za koju se sumnja da je u oktobru ove godine ukrala više od milion evra koristeći svoj posao u kompaniji za transfer novca, a za informacije koje bi dovele do njenog hapšenja raspisana je nagrada od 37.500 eura. Čitalac časopisa Feniks je dao informacije ovom portalu i rekao da je reč o osobi iz zemlje sa prostora bivše Jugoslavije.

Za sada se ne zna gde se nalazi 42-godišnjakinja. Poznato je da je pre zločina živela u Štutgartu, ali joj se posle neverovatne pljačke gubi svaki trag. Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavo-zelenih očiju i plave kose. Među njenim karakteristikama koje policija navodi, osumnjičena ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama.

"Nagrada je 37.500 eura. Mole se svi koji znaju bilo šta o 42-godišnjoj osumnjičenoj osobi da se jave kriminalističkoj policiji, saopštila je policija u Štutgartu. Ona je 14. oktobra ove godine ukrala više od milion evra od kompanije za transport novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena."

Kako je saopštila policija, žena je oko 15.10 ukrala više od milion evra iz prostorija preduzeća. Kao zaposlena u kompaniji, imala je pristup novcu, a krađa je primećena istog dana. Policija u svom saopštenju nije navela kako je 42-godišnjakinja uspela da iz preduzeća iznese toliku sumu novca. S obzirom da nije poznata njena lokacija, moguće je da se nalazi u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije ili u inostranstvu.

Tagovi