Svijet

DOKTOR DROGIRAO PACIJENTKINJE I TERAO DA GA ZADOVOLJE! Pušten sa nanogicom, a onda se desio novi UŽAS: "Zatekli smo LEŠ"

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Erik Salata optužen je zbog navodnog silovanja pacijentkinja, ali nikada se neće suočiti sa pravdom zbog jezivog otkrića policije.

Izvor: Youtube/ FOX 4 Now/Screenshot

Lekar optužen da je silovao dve pacijentkinje koje drogirao sedativima, pronađen je mrtav u jarku u blizini njegove kuće. Erik Endru Salata (54), optužen je za dve tačke za zlostavljanje svojih navodnih žrtava, jedne 51-godišnje žene i druge 73-godišnje. Mlađa žrtva je policajcima rekla da je lekar upotrebio gas i nepoznatu tečnost da bi se onesvestila pre nego što ju je podvrgnuo oralnom zadovoljavanju i penetraciji, dok je druga žrtva rekla da ju je silovao tokom medicinske procedure.

Salata sa Floride, koji se bavio medicinom više od tri decenije, optužen je za teške zločine 21. novembra. Sudija Majkl Provost mu je dao mogućnost da plati kauciju u vrednosti od 100.000 dolara (80.000 funti) koja mu je omogućila da se vrati kući tokom postupka. Ali navodni silovatelj se nikada neće suočiti sa pravdom nakon što su policajci shvatili da se njegova nanogica nije pomerila osam sati. Ubrzo su pronašli njegov leš koji je bio u šumi blizu njegove kuće.

Policajci na licu mesta primetili da je umro od smrtonosne rane iz vatrenog oružja, a pištolj je bio u blizini. Dve novčanice, njegove kreditne kartice i venčani prsten kasnije su pronađeni na imanju, pokazao je izveštaj koji je video Dejli Bist. Policija je rekla da smrt nije sumnjiva, ali su odbili da potvrde da je reč o samoubistvu dok ne stignu rezultati obdukcije. Adam Horovic, koji predstavlja jednu od Salatinih žrtava, rekao je da je frustrirajuće što je doktoru bilo dozvoljeno da zadrži pištolj.

Dodao je: "Reći ću da joj je laknulo kada je saznala da nijedna druga žena neće biti povređena, da on više nikome ne može ovo da uradiAli u isto vreme je želela da provede svoj dan na sudu gde bi mogla da ga pogleda u oči i da se suoči sa njim."